2019 Copyright Promitek ApS 

Promitek ApS - Ribevej 18 hal 3b - 8723 Løsning - Danmark - tlf.: +4569152550 - CVR nr.: 38463829 - info@promitek.dk

SERVICE & SUPPORT

Hos Promitek forstår vi vigtigheden af professionel Service og specialiseret teknisk Support

Den gode service starter med et kundetilpasset træningsprogram, når vi afleverer anlæg og kameraudstyr til dig. Vi afslutter først træningen, når dine folk er fuldt ud i stand til at betjene anlæg og udstyr sikkert og effektivt.

Alle kan komme i tvivl. Vi sidder klar ved telefonen med teknisk support, som i øvrigt følger med anlæg og udstyr i hele levetiden.

KROLL SERVICE

Vi betjener vores jyske og fynske slamsuger kunder på vores serviceværksted i Løsning tæt ved afkørsel 58, på den jyske motorvej. Sjællandske kunder betjenes af et fuldtudstyret rullende værksted og kompetent servicemand.

 

Serviceafdelingen vil blive opgraderet og udvidet i takt med at behovet opstår, så vi til enhver tid kan tilbyde vores kunder en optimal servicestandard.

Kontakt os for at høre mere om vores Service & Support koncept.

MINI-CAM SERVICE

Certificeret Mini-Cam service partner i Danmark

Hallum Teknik ApS reparerer alt fra skubbekameraer til Inspektionssystemer og yder gerne teknisk rådgivning og før købs support af brugt Kloak TV.

Historien

​Hallum Teknik ApS. Det tidligere ”Sven Pitzner” bygger på mangeårig faglig stolthed, hvor fokus altid har været rettet mod kvalitet og kundetilfredshed. I 1970 valgte Sven Pitzner, der er uddannet ingeniør, at gå ind i branchen for reparation af kloak TV.

Udviklingen

Igennem årene udviklede han virksomheden. Med et indgående kendskab til elektronik og forståelse for de udfordringer der opstod, i kølvandet på at kloak TV blev et værktøj. Et fantastisk værktøj til diagnosticering af kloakproblemer og uundværligt til udbygning af kloaknettet. Denne ekspertise har igennem årene gjort at virksomheden har været en respekteret sparringspartner for både producenter som for virksomhedens kunder.

For sikre dette høje niveau er der løbende udvikling af medarbejdernes kompetencer igennem kurser og tætte samarbejder med alle leverandører / producenter af kloak TV. 

Besøg Hallum Teknik på deres hjemmeside her