top of page

Promitek ApS: Din Partner i Slamsugeranlæg og Spuleanlæg

Innovative og Skræddersyede Løsninger fra Promitek ApS

Om Promitek ApS

Promitek ApS blev startet i 2017 af Jørn Christensen og Morten Brandt Jensen og har eksklusiv forhandling i Danmark af slamsugeranlæg fra tyske Kroll Fahrzeugbau GmbH, rørinspektionsløsninger fra engelske Mini-Cam Ltd., samt spuletilbehør fra flere anerkendte leverandører.

Efter et par gode og travle opstartsår valgte partnerne i 2019 at dele aktiviteterne op for at give hvert produkt fuld fokus. Jørn Christensen er derfor i dag eneejer af Promitek ApS og koncentrerer sig primært om forhandling af slamsugere. Morten Brandt Jensen driver nu Norcam ApS, som forhandler Mini-Cam rørinspektionsudstyr.

Kroll GmbH har det hele

Vi har valgt Kroll, fordi det simpelthen er en af de mest effektive og innovative slamsugerfabrikker i verden. Desuden er det et vigtigt parameter for os, at Kroll både håndterer serieproduktion og 100% kundespecificerede anlæg, da markedet har brug for begge dele.

Kroll GmbH har produceret kombislamsugere siden 1960 og genbrugere siden 1980. I 2015 flyttede de ind i en nyopført og topmoderne slamsugerfabrik i Hünxe, hvor al produktion er samlet under ét tag. Fabrikken lever til fulde op til det tyske ry om orden og effektivitet og er bestemt et besøg værd.

Promiteks mission

Først og fremmest ønsker vi at drive vores virksomhed med fokus på korte og effektive forretningsgange, uden unødige omkostninger og med et højt serviceniveau.

Vi vælger vores leverandører ud fra kriterierne høj kvalitet, innovation og udvikling, der sigter direkte mod de skandinaviske markeder. Vi stræber efter at give hver kunde præcis den slamsuger og det udstyr, de har brug for.

Vores telefoner er altid åbne, og arbejdstiden i vores serviceværksted samt i servicebilen er fuldt ud fleksibel.

Vi er dedikerede til at give vores kunder værdi for pengene.

bottom of page