top of page

KROLL Kombi ProLiner 

Kroll Kombianlæg med et innovativt design i høj kvalitet til den professionelle bruger.

Billede 7
Billede 4
Billede 6
Billede 11
Billede 17
Billede 18
Billede 15
Billede19
Billede 12
Billede 20

Se flere specifikationer her:

 

3-akslet KROLL kombianlæg 

Type 11.0 / 28 P Proliner

Se flere specifikationer her:

 

4-akslet KROLL kombianlæg 

Type 14 / 28 P ProLiner

Avancerede Funktioner og standardiseret Konfigurationer med Kroll ProLiner Kombianlæg

Kroll ProLiner kombianlægget er specificeret til det Danske marked og kan leveres med eller uden ADR godkendelse på 3- og 4-akslet undervogn med valgfrit chassismærke.

Alle anlæg er som standard opbygget med tank og stempel udført i rustfrit stål og med fuld hydraulisk variabel transmission.

Standardiserede kontrolpaneler med moderne CAN Bus styring minimerer risikoen for fejlbetjening og giver operatøren overblik over alle processer, inklusiv spuletryk, vakuum og luftflow, brændstofforbrug samt totalvægt via display i bagerste kontrolpanel.

Stort fokus på design og komponentvalg sikrer en meget lav egenvægt og giver dig derfor en høj nyttelast på ProLiner kombianlægget.

   

Pumper, hydraulikkomponenter, styring og transmission kommer alle fra anerkendte leverandører som URACA, HAMMELMANN, CVS, SAMSON, Bosch, Danfoss, Siemens, etc. Dette gør service og vedligehold nemt og enkelt.

Alle anlæg leveres med dansk manual, vedligeholdelsesskemaer, diagrammer og reservedelslister, klar til indregistrering af Promitek eller chassisleverandør før levering og træning.  

Kontakt os for at booke en uforpligtende demo på jeres adresse eller et fabriksbesøg hos KROLLs topmoderne nyopførte fabrik i Hünxe, Tyskland.

bottom of page