2019 Copyright Promitek ApS 

Promitek ApS - Ribevej 18 hal 3b - 8723 Løsning - Danmark - tlf.: +4569152550 - CVR nr.: 38463829 - info@promitek.dk

Om Promitek ApS

Promitek er startet af Jørn Christensen og Morten Brandt Jensen, som begge har mange års erfaring i slamsugerbranchen.

Promitek ApS har eksklusiv forhandling i Danmark af slamsugeranlæg fra tyske Kroll Fahrzeugbau GmbH, CCTV inspektions kameraløsninger fra engelske Mini-Cam Ltd. og spuletilbehør fra flere anerkendte leverandører. 

 

Kroll GmbH har det hele

Vi har valgt Kroll, fordi det simpelthen er en af de mest effektive og innovative slamsugerfabrikker i verden. Det er desuden et vigtigt parameter for os, at Kroll både håndterer serieproduktion og 100% kundespecificerede anlæg, da markedet har brug for begge dele.

Kroll GmbH har produceret kombislamsugere siden 1960 og genbrugere siden 1980. I 2015 flyttede de ind i en nyopført og topmoderne slamsugerfabrik i Hünxe, hvor al produktion er samlet under ét tag. Fabrikken lever til fulde op til det tyske ry om orden og effektivitet og er bestemt et besøg værd. 

 

Mini-Cam er gennemprøvet CCTV udstyr

Mini-Cam Ltd. har deres udviklingsafdeling placeret i Østrig, mens al produktion foregår på fabrikken i England. Mini-Cam har fremstillet og serviceret CCTV inspektionskamera løsninger siden 1991, og de forhandles i dag over hele verden.

Promiteks mission

Først og fremmest ønsker vi at drive vores virksomhed med fokus på korte og effektive forretningsgange, uden unødige omkostninger og med et højt serviceniveau.

Vi vælger vores leverandører ud fra kriterier om høj kvalitet, innovation og udvikling, der sigter direkte på de skandinaviske markeder. Vi vil give hver kunde præcis den slamsuger og det udstyr, han har brug for.

Vores telefoner er altid åbne, ligesom arbejdstiden i vores serviceværksted og i servicebilen er fuldt ud fleksibel.

 

Vi vil give vores kunder noget for pengene …