top of page

Om Promitek ApS

Promitek ApS er i 2017 startet af Jørn Christensen og Morten Brandt Jensen med eksklusiv forhandling i Danmark af slamsugeranlæg fra tyske Kroll Fahrzeugbau GmbH, rørinspektions løsninger fra engelske Mini-Cam Ltd. og spuletilbehør fra flere anerkendte leverandører.

Efter et par gode og travle opstarts år, valgte partnerne i 2019 at dele aktiviteterne op, for hermed at give det enkelte produkt fuld fokus og Jørn Christensen er således i dag ene ejer af Promitek ApS og koncentrerer sig hovedsageligt om forhandling af slamsugere. Mens Morten Brandt Jensen driver Norcam ApS med forhandling af Mini-Cam rørinspektions udstyr.

Kroll GmbH har det hele

Vi har valgt Kroll, fordi det simpelthen er en af de mest effektive og innovative slamsugerfabrikker i verden. Det er desuden et vigtigt parameter for os, at Kroll både håndterer serieproduktion og 100% kundespecificerede anlæg, da markedet har brug for begge dele.

Kroll GmbH har produceret kombislamsugere siden 1960 og genbrugere siden 1980. I 2015 flyttede de ind i en nyopført og topmoderne slamsugerfabrik i Hünxe, hvor al produktion er samlet under ét tag. Fabrikken lever til fulde op til det tyske ry om orden og effektivitet og er bestemt et besøg værd. 

Promiteks mission

Først og fremmest ønsker vi at drive vores virksomhed med fokus på korte og effektive forretningsgange, uden unødige omkostninger og med et højt serviceniveau.

Vi vælger vores leverandører ud fra kriterier om høj kvalitet, innovation og udvikling, der sigter direkte på de skandinaviske markeder. Vi vil give hver kunde præcis den slamsuger og det udstyr, han har brug for.

Vores telefoner er altid åbne, ligesom arbejdstiden i vores serviceværksted og i servicebilen er fuldt ud fleksibel.

 

Vi vil give vores kunder noget for pengene …

bottom of page