2019 Copyright Promitek ApS 

Promitek ApS - Ribevej 18 hal 3b - 8723 Løsning - Danmark - tlf.: +4569152550 - CVR nr.: 38463829 - info@promitek.dk

Mini-Cam SOLOPro+  skubbekamerasystem

Intelligent, fleksibelt, fantastisk hårdfør

Se flere specifikationer her

Mini-Cam SOLOPro+

Datablad

SOLOPro + har alle de features du behøver for at inspicere rør og ledninger fra 75mm til 200mm, dokumentere dine resultater, og oprette detaljerede rapporter for levering i marken.

Systemet er designet til at lave detaljerede optagelser under barske forhold og brugerfladen giver let anvendelige muligheder, herunder observation og rapporteringsmuligheder, og accepterer USB og SD medier for let overførsel af data, video, billeder og rapporter. SOLOPro + er WiFi aktiveret for nem fjernadgang til gemte billeder, video data og rapporter.

Mini-Cam's mission er enkel: at designe og bygge intelligente, pålidelige rørinspektionssystemer med innovative og brugbare funktioner.

Det nydesignede SOLOPro+ system kombinerer den gennemprøvede teknologi fra SOLOPro og SOLOPro 360 ° systemerne, med et væld af nye funktioner. Det giver en optimeret brugeroplevelse for effektive rørinspektioner og nøjagtig rapportering. Den nydesignede kontrolenhed har et integreret joystick, ergonomisk soft-touch tastatur, og brugervenlige multi-funktions genvejstaster, der afspejler en intuitiv visning på skærmen for at udføre hurtig og præcis navigation af de mange funktioner. Den konfigurerbare brugerflade viser live optagelser på en 200mm LCD-skærm der kan ses i kraftigt sollys. På skærmen kan du zoome 3 x digitalt, tage stillbilleder, indtaste op til 16 siders tekst, gennemse miniaturebilleder, gallerier, selvfølgelig med danske menuer. 

Overførsel af stillbilleder og video data er så simpelt som at tilslutte en USB-stick eller SD-kort. Systemet har mulighed for tilslutning af 220V, 12/24V fra køretøj, eller man kan blot bruge det indbyggede genopladelige 6 timers batteri. Med WiFi aktiveret kan man bruge fjernadgang til at overføre billeder og video data. Brugerne kan også let trække og slippe filer fra kontrolenheden til PC, eller uploade direkte til Cloud. Mini-Cam's ProPIPE rapporteringsoftware leveres som standard installeret i alle systemer og det indbyggede WinCan Dandas 2-6 katalog giver dig mulighed for at danne WinCan rapporter direkte fra marken.

Mini-Cam's kameraer leveres i en uovertruffen kvalitet og pålidelighed. Det selvnivellerende Axial kamera (CAM025) og Pan & Roter kamera (CAM026), kommer som standard med SOLOPro + DUO Systemet. Separat Axial Kamera og Pan & Roter kamera systemer kan leveres som en del af vores brede udstyrsprogram. SOLOPro+ systemet kan leveres med 40m, 60m eller 100m yderst robust rørål, selvfølgelig med friktionsbremse på kabelrulle som standard.

Kontakt os her for at booke en uforpligtende demonstration på din adresse.

SOLOPro+ features

GENVEJSTASTER

Intuitive brugervenlige multi-funktionstaster med programmerbar farvekodning der matcher skærmmenuen.

JOYSTICK STYRING

Joysticket giver jævn og nøjagtig styring af Pan & Roter kameraet

SOFT KEY NAVIGATION

Soft-touch QWERTY tastatur til præcis og enkel navigation

Aftagelig Kontrolboks

Mini-Cam's unikke fastgørelse sikrer fleksibel brug

UDSKIFTELIG KAMERA

Begge kameraer har kraftig LED belysning. Selvnivellerende Axial kamera eller Pan & Roter med 360 ° endeløs rotation og Pan 135 ° +/-

FRIKTIONSBREMSE

En simpel enhåndsbetjent bremse med friktion for at undgå uønsket udspoling af kabel

OVERFØRSEL AF DATA

Overførsel af billeder og data er så simpelt som at tilslutte

en USB-stick eller SDHC-kort eller via WiFi fjernadgang

75-200MM ADAPTOR KIT

Optimer centrering af kameraet. Adaptor kit følger med som standard til SOLOPro + systemet