2019 Copyright Promitek ApS 

Promitek ApS - Ribevej 18 hal 3b - 8723 Løsning - Danmark - tlf.: +4569152550 - CVR nr.: 38463829 - info@promitek.dk

PROTEUS TRAKTORSYSTEM

Fremtidssikret og opgraderingsvenligt til den professionelle bruger  

Se flere specifikationer her

 

Mini-Cam Proteus

Datablad

PROTEUS traktorsystemet er udviklet med baggrund i Mini-Cam's 20-årige erfaring indenfor industrien. 

Systemet er et avanceret moderne kamerasystem med et væld af nøje tilpassede funktioner, innovative features og er frem for alt fremtidssikret med mange muligheder for udvidelser.  

PROTEUS er designet til udfordringerne, brugeren møder i den virkelige verden med specielt fokus på høj pålidelighed, kundetilpasset support og backup. En helt unik feature ved kontrolenheden er den indbyggede "Here to Help" video supportfunktion, der kan assistere brugeren. 

Systemet kan leveres med fire styrebare traktorer på; 90mm, 140mm, 150mm og 300mm, og kommer alle med CAN bus styresystem med "plug & Play" funktion. Alle traktorer sender oplysninger som aktivitet, fart, tryk, hældning og temperatur. Endvidere kan systemet også leveres med ATEX godkendelse for brug i farlige omgivelse efter det europæiske Zone 2 regulativ.    

PROTEUS er som standard tilpasset forskellige typer brug og kan tilpasses til både indbygning i varevogn eller slamsuger, eller som et bærbart system monteret på sin egen transportvogn med tilvalg af Proteus batteripakken der giver mulighed for op til 5 timers inspektion uden tilslutning af ekstern strømforsyning.   

Kontakt os her for at booke en uforpligtende demonstration på din adresse.

PROTEUS system konfigurationer
PROTEUS How-To videoer

Skift hjul på traktor

Manuel elevation

Drypbakke på Kabeltromle

Friktionsbremse på manuel kabeltromle

Montering af kamera modul

Fjernbetjening for tromle